Revista care te mentine sanatos

Stiri

Pastile-minune care pot prelungi viata

17 noiembrie 2011
Share

Oamenii de stiinta au conceput o pastila care se pare ca ar alunga boli precum cancerul, i-ar face pe oameni sa arate mai tineri si ar prelungi viata. Pilula-minune contine o combinatie puternica de antioxidanti si vitamine, iar conceperea acesteia a durat sase ani. Pilula in cauza protejeaza organismul de factorii externi, precum poluarea.

Se pare ca aceste pastile sunt 100% naturale, avand la baza fructe si legume. Printre proprietatile lor se numara reducerea petelor specifice varstei, roseata si ridurile. Desi, initial, pastilele au fost concepute pentru a veni in ajutorul astronautilor, formula a fost dezvoltata, iar finalul este cel prezentat mai sus. Se pare asadar ca zicala „Tinerete fara batranete si viata fara de moarte” s-a adeverit.

Ruxandra Raica

Sursa: www.indiavision.com

Nota pentru articolul «Pastile-minune care pot prelungi viata»:3.50/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate