Revista care te mentine sanatos

Stiri

Pachetul de servicii medicale de baza, in dezbatere publica pana la 30 septembrie 2013

27 august 2013
Share

Pachetul de servicii sanitare de baza va fi supus dezbaterii publice, pe site-ul Ministerului Sanatatii, pana la sfarsitul lunii septembrie 2013. Potrivit Ministrului Eugen Nicolaescu, prin pachetul de servicii medicale de baza se urmareste reorganizarea sistemului sanitar romanesc, dar si efecte colaterale: o gestionare mai buna a banului public, responsabilizarea cetatenilor si mentinerea sub control a riscurilor.

„Cred ca fiecare dintre noi va trebui sa inteleaga ca si el insusi trebuie sa aiba grija de riscurile pe care le are, pentru ca aceste riscuri sa nu se agraveze si sa-i puna starea de sanatate in mare dificultate”, a declarat ministrul Sanatatii in cadrul unei conferinte de presa. Pachetul de baza va cuprinde servicii medicale preventive, servicii de urgenta, medicina de familie, precum si serviciile pe care un spital le ofera pacientilor sai.

Cristina Ionescu

Nota pentru articolul «Pachetul de servicii medicale de baza, in dezbatere publica pana la 30 septembrie 2013»:4.67/ 5 (3 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate