Revista care te mentine sanatos

Stiri

Femeile care consuma bauturi indulcite, mai predispuse la diabet

20 noiembrie 2011
Share

Femeile care consuma zilnic doua bauturi indulcite cu zahar au sanse mai mari de a suferi de afectiuni cardiace si de diabet decat barbatii, potrivit unui studiu. Reprezentantii Universitatii din Oklahoma, SUA, care au efectuat studiul, sustin ca este posibil ca femeile sa fie mai afectate decat barbatii, deoarece caloriile ar trebui sa existe intr-un numar cat mai mic in alimentatia doamnelor.

Orice calorie in plus creste riscul cardiovascular.

Diabetul si bolile cardiovasculare reprezinta principalele cauze ale mortalitatii in Romania. Putini stiu insa ca acestea au factori de risc comuni, printre care si alimentatia inadecvata, ceea ce inseamna ca un stil de viata sanatos, fara sare, zahar si grasimi va poate tine la distanta de ambele afectiuni.

Cristina Ionescu

Nota pentru articolul «Femeile care consuma bauturi indulcite, mai predispuse la diabet»:3.25/ 5 (4 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate