Revista care te mentine sanatos

Stiri

Rosiile si soia, alimentele care lupta impotriva cancerului de prostata

15 mai 2013
Share

Avem o veste buna pentru barbati. Acestia ar putea reduce riscul cancerului de prostata adaugand in dieta lor rosiile si soia. Potrivit unui studiu american, aceste alimente ar putea reduce considerabil riscul cancerului de prostata. Este deja recomandat sa se consume 5 portii de fructe si legume pe zi insa, potrivit oamenilor de stiinta din Illinois, Statele Unite, barbatii ar trebui sa consume de patru ori pe saptamana rosii si de doua ori pe zi soia.

Indiferent daca sunt consumate separat sau impreuna, aceste doua alimente pot preveni aparitia cancerului de prostata.

Autorii studiului au separat mai multi soareci de laborator in patru grupuri: un grup a fost hranit numai cu rosii, un alt grup numai cu soia, un al treilea grup a consumat ambele alimente, iar cel de-al patrulea grup niciunul dintre aceste alimente. Rezultatele au demonstrat ca 45% dintre soarecii care consumasera ambele alimente au dezvoltat acest tip de cancer, spre deosebire de 100% in randul celor care nu consumasera nici rosii, nici soia.

 

Ruxandra Raica

Sursa: Topsante.com

Nota pentru articolul «Rosiile si soia, alimentele care lupta impotriva cancerului de prostata»:2.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate