Revista care te menține sănătos

Știri

Placido Domingo provoaca Romania la „#Ode2Joy Challenge 2019”

9 mai 2019
Share
Placido Domingo provoaca Romania la „#Ode2Joy Challenge 2019”

Anul acesta, Ziua Europei, 9 Mai, vine cu propunerea cunoscutului tenor si dirijor Placido Domingo ca fiecare dintre noi sa ne exprimam bucuria ca suntem cetateni ai Europei. Maestrul ne propune sa contribuim la aceasta aniversare cu propria interpretare a Imnului Oda Bucuriei.

„Interpretati versiunea originala sau creati propria versiune a Odei Bucuriei! Daca nu puteti canta cu vocea sau la un instrument, atunci dansati, jucati, recitati, faceti o fotografie… Realizati propria voastra Oda a Bucuriei, propria Oda a Europei! Speram ca veti contribui cu totii!”, ne-a indemnat maestrul Placido Domingo.

Asociatia Culturala Patrimoniu pentru Viitor a acceptat provocarea Maestrului Domingo si lanseaza pe 9 mai clipul muzical Romania: #Ode2JoyChallenge. Haideti sa-l facem viral !

Sustinatoare ale culturii si civilizatiei europene din care si Romania face parte, Farmacia Ta, Tonica Group si brandul Catena accepta provocarea Asociatiei Culturale Patrimoniu pentru Viitor de a promova clipul muzical Romania: #Ode2JoyChallenge, cu ocazia Zilei Europei. Vizioneaza-l si da-i Share!


Deschide videoclipul

„Am fost incantat sa vad cata creativitate si pasiune regasesc in diversitatea de contributii la proiectul nostru #Ode2Joy Challenge (…). Mai presus de orice, toate vorbesc despre ceva ce avem cu totii, impreuna: credinta in valorile noastre comune si iubirea pentru patrimoniul cultural pe care o impartasim”, a declarat Plácido Domingo, presedinte al fundatiei Europa Nostra.

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.