Revista care te menține sănătos

Știri

Gama Naturalis Artrosuport Colagen, câştigătoare a competiţiei „Votat Produsul Anului 2023”

25 mai 2023
Share
Gama Naturalis Artrosuport Colagen, câştigătoare a competiţiei „Votat Produsul Anului 2023”

Gama de produse Artrosuport Colagen, de la Naturalis, afost declarată câștigătoare a competiției „Votat Produsul Anului 2023”, cea mai mare competiție a bunurilor de larg consum din lume, în categoria Suplimente alimentare – sistem osteo-articular.

Titlul, obținut în urma votului consumatoruilor români, demonstrează că gama Artrosuport Colagen îndeplinește cele trei criterii principale avute în vedere de organizatorii competiției: inovație, atractivitate și intenție de cumpărare.

Sprijină sănătatea şi flexibilitatea articulaţiilor şi tendoanelor

Naturalis ArtroSuport Colagen, disponibil în trei variante de aromă – lămâie, ananas și portocală -, sprijină sănătatea și flexibilitatea articulațiilor și tendoanelor. Naturalis ArtroSuport Colagen contribuie la buna funcționare a articulațiilor (șold, genunchi, gleznă, coloană, umăr, mână). Gama de produse este recomandată și în cazul suprasolicitării mecanice a articulațiilor (muncă fizică solicitantă, sport de performanță, obezitate) sau pentru recuperarea articulară după traumatismele aparatului locomotor.

„Votat Produsul Anului” recompensează inovația, fiind un ghid pentru cele mai bune produse de pe piață.

Puteţi să detalii și să comandaţi Naturalis Artrosuport Colagen AICI.

„Ne bucurăm și ne mândrim cu faptul că noi produse din portofoliul nostru au primit aprecierea și recunoașterea cumpărătorilor români. Votul lor confirmă, încă o dată, beneficiile și eficiența acestor produse și faptul că oferim pacienților noștri cele mai bune soluții pentru sănătatea lor. Mulțumesc tuturor celor care ne-au votat, în numele echipei Catena, pentru încrederea acordată, care ne onorează și ne stimulează să rămânem farmaciile numărul 1 în România”, a declarat Alina Marinescu, Director General Catena.

Studiul a fost realizat pe un eșantion de peste 4.000 de consumatori români, cu vârste cuprinse între 18 și 65 ani, educație medie & superioară, utilizatori de internet.

Catena Farmacia inimii mulțumește tuturor celor care au votat produsele din portofoliul său și pentru încrederea acordată!

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.