Revista care te mentine sanatos

Stiri

O noua sansa la tratamente pentru pacientii bolnavi de cancer

11 octombrie 2018
Share
Centru Oncologic Sanador (6) - Copie

Unul dintre cele mai mari centre oncologice din sistemul medical privat a fost lansat de catre Sanador, oferind o noua solutie pentru bolnavii de cancer din tara noastra. Centrul oncologic ofera servicii de diagnostic, tratament al cancerului si urmarire postterapeutica, cu ambulator integrat, spitalizare de zi si continua, oncologie medicala, radioterapie, brahiterapie, medicina nucleara: radioiodoterapie, SPECT-CT sau PET-CT.

Centrul Oncologic Sanador are un bloc operator la standarde internationale, anestezie si terapie intensiva, radiologie, imagistica medicala, compartiment de primiri urgente 24 de ore din 24, cu 18 linii de garda, dar si cu flota proprie de ambulante. In plus, fiecare caz este analizat de Tumor Board (Comisia Oncologica Multidisciplinara), formata din medici cu experienta, din diferite arii medicale.

Peste 125.000 de pacienti cu afectiuni maligne sunt inregistrati in Romania

„Nevoia pacientilor oncologici pentru tratamente este foarte mare, in special in ceea ce priveste radioterapia, iar capacitatea centrelor in momentul de fata este insuficienta. In cadrul Centrului Oncologic Sanador ne propunem sa asiguram pacientilor o gama complexa de investigatii si tratamente, acordate de medici de un inalt nivel profesional, intr-un spital construit dupa ultimele standarde internationale in domeniu”, a declarat dr. Doris Andronescu, director general Sanador.

In Programul National de Oncologie din tara noastra sunt inscrisi in acest moment peste 125.000 de pacienti cu afectiuni maligne. La nivel international, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) avertizeaza ca in urmatorii 20 de ani numarul bolnavilor de cancer va creste cu aproximativ 70%.

Nota pentru articolul «O noua sansa la tratamente pentru pacientii bolnavi de cancer»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate