Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – martie 2019

4 martie 2019
Share
Farmacia Ta – martie 2019

Gata cu iarna si cu vremea rece si mohorata! Cel putin din punct de vedere calendaristic, 1 martie ne-a adus primavara. Si, odata cu ea, speram, si vremea frumoasa si dorul de duca. Dor care nu trebuie sa ne duca pese mari si tari, ci sa ne faca sa petrecem mai mult timp afara. Nevoia de vitamina D, dorinta de a face miscare, placerea de a admira transformarile prin care trece natura in aceasta perioada, indiferent ce te scoate din casa vei avea doar de castigat. Daca primavara tot simbolizaza renasterea si schimbarea, sa profitam si sa facem si noi acea schimbare pe care o tot amanam. Fie ca e vorba despre mancat mai sanatos, de inceput un program de exercitii sau o dieta, ori de ajuns la consultul acela pe care il tot amanati, acum este momentul! Astazi si nu maine! Asa cum obligatiile de serviciu sau pe cele fata de ceilalti nu le neglijati, la fel ar trebui sa procedati si cu propria persoana. Cand vine vorba despre sanatate, nimic nu trebuie sa fie mai important. Daca ai nevoie de informatii, le gasesti in paginile revistei noastre si, suplimentar, pe www.farmaciata.ro. Iarna am consumat mai putine fructe si legume proaspete, am facut mai putina miscare; acum trebuie sa facem fata unor noi schimbari de temperatura, de presiune atmosferica, de umiditate. Astfel, corpul este suprasolicitat, fiind supus unui stres suplimentar. Pe fondul acesta apar si se exacerbeaza diverse afectiuni, insa si pielea are de suferit la trecerea dintre anotimpuri. Despre mentinerea sanatatii, provocarile personale si profesionale, dar si despre rolul de jurat al emisiunii „Romanii au talent”, de la PRO TV, ne-a povestit Mihai Petre intr-un interviu spumos.

Nota pentru articolul «Farmacia Ta – martie 2019»:5.00/ 5 (1 vot)
#tags   \  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate