Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – martie – aprilie 2022

10 martie 2022
Share
Farmacia Ta – martie – aprilie 2022

Curăţenia de primăvară este floare la ureche atunci când se desfăşoară în gospodărie. Adevărata provocare apare, însă, atunci când aceasta se concentrează asupra corpului şi a minţii. Tranziţia de la iarnă la primăvară poate tulbura organismul şi afecta starea de bine. Fiţi fără grijă! Cel mai recent număr al revistei Farmacia Ta va fi ghidul dumneavoastră de adaptare rapidă la noul sezon!

Descoperiţi care sunt plantele eficiente în reducerea grăsimii corporale, ce dietă ar trebui să urmaţi în caz de hipertensiune arterială, care sunt afecţiunile digestive declanşate de stres, sfaturi utile pentru cumpătarea alimentară şi care sunt cele mai întâlnite carenţe nutriţionale.

Dacă aveţi incertitudini legate de starea dumneavoastră de sănătate, a sosit momentul ca acestea să fie lămurite de către specialiştii noştri! Aflaţi cum şi de ce diabetul afectează dantura, care este legătura dintre alergii şi oboseală, ce boli se pot afla în spatele slăbiciunii musculare şi de ce este important ca afecţiunile endocrinologice să fie diagnosticate şi tratate la timp.

Doriţi să combateţi „boala” modernă numită sedentarism? În paginile revistei Farmacia Ta veţi găsi motivaţia de care aveţi nevoie!

„De profesie jurnalist, călător, dăruitor, căutător şi povestitor”, Corina Caragea ne face cu drag un bilanţ al carierei sale. Mai mult decât atât, îndrăgita prezentatoare a ştirilor sportive de la PRO TV ne împărtăşeşte gânduri despre fericire, pasiuni, călătorii, stare de bine şi frumuseţe.

Aşa cum v-am obişnuit, din revistă nu vor lipsi noutăţile medicale, remediile naturiste, sfaturile, recomandările şi ofertele de sezon.

Lectură plăcută!

Nota pentru articolul «Farmacia Ta – martie – aprilie 2022»:5.00/ 5 (1 vot)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate