Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Mai 3

8 mai 2013
Share

Calendaristic, suntem cu un pas mai aproape de vara, desi temperaturile din ultima vreme ne fac sa ne simtim deja in plin sezon estival. Suntem bine dispusi, relaxati... si mult mai tentati sa ignoram problemele de sanatate. In acest numar, aflam cum sa tinem la distanta afectiunile specifice sezonului cald, cum ar fi alergiile respiratorii, sau cum sa ne imbunatatim digestia, pusa la grea incercare de trecerea de la un sezon la altul. Si pentru ca, in aceasta perioada, mai mult ca oricand, toata lumea vrea sa arate bine, specialistii ne indeamna sa facem miscare, sa consumam fructe si legume, sa ne hidratam. Iar Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor ProTv din weekend si vedeta noastra din acest numar, ne sfatuieste sa ne facem zilnic plinul de energie, tinandu-ne departe de produsele procesate si incepandu-ne ziua cu cateva exercitii fizice, caci „un corp sanatos, plin de energie, este un templu pentru o minte sanatoasa si un suflet curat”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate