Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – ianuarie-februarie 2021

4 februarie 2021
Share
Farmacia Ta – ianuarie-februarie 2021

Început de an, început de drum. Ce ne-ar putea ajuta mai mult în parcurgerea unui drum decât alegerea inspirată a celor care ne însoţesc şi certitudinea că, după multă chibzuinţă, am luat cele mai bune decizii? Pentru că şi 2021 va fi un an în care lucrurile se vor desfăşura sub spectrul pandemiei de COVID-19, este important să ne organizăm în cunoştinţă de cauză. Iar cuvântul-cheie ar trebui să fie „responsabilitate”.

În teorie, suntem deja experţi. În practică, nu ne-am descurcat foarte bine. Şi asta o spun statisticile, dar şi spitalele suprapopulate. Deşi suntem în plină pandemie, de data asta, există speranţă. Specialiştii spun că dacă merge totul cum trebuie, la sfârşitul anului, poate chiar în toamnă, am putea reveni la viaţa de dinaintea măştii. Dar şi să scăpăm de masca, cea mult urâtă de unii, ţine tot de noi. De noi toţi şi de fiecare în parte.

Viaţa fără mască va putea fi posibilă dacă pe măsură ce avem acces la vaccinul anti-COVID-19, acceptăm să ne vaccinăm. Iar decizia de vaccinare sau nevaccinare ar trebui să o luăm fiecare în parte, judecând cu propria minte şi, acolo unde sunt probleme, discutând cu medicul, care ne cunoaşte şi urmăreşte situaţia. Din fericire, trăim timpuri în care accesul la informaţie este facil. Aşa că nu spune da sau nu, orbeşte. Cercetează! Însă alege surse variate şi de încredere.

Aceasta este si recomandarea Ilincăi Vandici, imaginea ediţiei ianuarie-februarie: Mă informez, citesc şi mă adaptez recomandărilor şi situaţiilor prin care viaţa ne trece”. De şase sezoane, Ilinca Vandici prezintă una dintre cele mai îndrăgite show-uri tv din România. „Bravo, ai stil!”, difuzat de Kanal D, i-a adus Ilincăi fani din toate categoriile de vârste, de la copii la bunici. Nu rata interviul în care ne-a povestit lucruri din culisele emisiunii, dar şi despre viaţa de familie sau problemele de sănătate.

Citeşte Farmacia Ta!

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.