Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Noiembrie 2

1 noiembrie 2012
Share

Ploaie, vant, frig, zile din ce in ce mai scurte, si asa debuteaza sezonul rece. In aceste conditii, cel mai mult au de suferit sistemul imunitar si osos, aparatul respirator, inima. Si in aceasta editie, de noiembrie, iti propunem metode eficiente pentru a preveni sau a combate raceala si gripa, durerile reumatice (cu ajutorul plantelor) ori nevralgiile. In aceasta perioada, si tenul sufera modificari, rozaceea fiind afectiunea care da cele mai mari batai de cap, insa specialistii nostri ofera cele mai bune solutii. Pentru a ne putea bucura de cei dragi, trebuie sa fim sanatosi, este de parere Gabriel Coveseanu, maestru de ceremonii la „Nunta cu surprize” de la Kanal D. Iar sanatatea presupune o alimentatie echilibrata, antrenamente fizice frecvente si o stare de bine interioara. Asadar, aveti grija de sanatate, ca-i mai buna decat toate!

1 comentariu pentru articolul “Revista Farmacia Ta Noiembrie 2”

  1. a** spune:

    cum pot sa ma abonez la aceasta revista?


Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate