Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – septembrie – octombrie 2021

5 noiembrie 2021
Share
Farmacia Ta – septembrie – octombrie 2021

Încă de când ne naştem, suntem expuşi la boli, virusuri, bacterii și microbi. De aceea, trebuie să fim atenţi la semnalele pe care organismul ni le transmite şi să acţionăm corespuzător. Pentru a preveni câteva situaţii neplăcute, în paginile celui mai recent număr al revistei Farmacia Ta veţi descoperi noutăţi, sfaturi şi remedii naturale care vă vor ajuta să aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră. De asemenea, vă aşteaptă o recoltă generoasă de oferte speciale.

Vă invităm să începeţi cu dreptul această toamnă! Aflaţi noile reguli ale jocului cu imunitatea pe care le impun virusul SARS-CoV-2 şi tulpinile sale. Acceptaţi o mână de ajutor din partea naturii pentru a putea ţine sub control alergiile respiratorii. Descoperiţi care sunt complicaţiile oculare care pot fi cauzate de diabetul zaharat. Aflaţi când şi de ce aveţi nevoie de prebiotice, probiotice, postbiotice şi simbiotice. Acomodaţi-vă cu schimbările de toamnă care vă pregătesc pentru sezonul rece. Învăţaţi să identificaţi din timp simptomele spondilozei anchilozante. Acordaţi importanţă odihnei, pentru că lipsa somnului, chiar şi pentru o singură noapte, poate avea efect negativ asupra organismului. Exploraţi harta durerilor abdominale şi aflaţi când trebuie să vă adresaţi specialistului. Eliminaţi factorii care dezechilibrează sistemul imunitar. Migrenele vă dau bătăi de cap, la propriu? Acizii graşi s-ar putea să le potolească.

Descoperiţi lucruri neştiute despre Adrian Nartea omul, actorul, pacientul, sportivul şi familistul pe care l-aţi îndrăgit pe micul ecran, graţie serialului Vlad. 

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le veţi afla în cel mai recent număr al revistei Farmacia Ta. Lectură plăcută!

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.