Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Iunie 2

2 iunie 2012
Share

A venit vara, si cu fiecare zi insorita ne creste pofta de viata si cheful de a sta cat mai mult in aer liber. Pentru multi dintre noi, vara reprezianta concediu si calatorii, insa trebuie inteles ca exista riscuri serioase ale temperaturilor extreme. In acest sens, este nevoie de cateva masuri de precautie pentru a nu pune sanatatea in pericol, masuri pe care le poti citi in editia de iunie a revistei Farmacia Ta. Printre acestea: evitarea pe cat posibil a expunerii la soare in intervalul orar 10:00-16:00, hidratarea corespunzatoare (si pana la 4 l de apa/zi), folosirea cremelor fotoprotectoare etc. De asemenea, sezonul estival ne ofera si o paleta larga de fructe si legume, Corina Danila, prezentatoarea emisiunii „Topping” de la TVR2, fiind una dintre persoanele din a carei meniu nu lipsesc niciodata fructele. Asa ca, bucurati-va de vara, dar cu masura!

Nota pentru articolul «Revista Farmacia Ta Iunie 2»:1.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate