Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Iunie 2

2 iunie 2012
Share

A venit vara, si cu fiecare zi insorita ne creste pofta de viata si cheful de a sta cat mai mult in aer liber. Pentru multi dintre noi, vara reprezianta concediu si calatorii, insa trebuie inteles ca exista riscuri serioase ale temperaturilor extreme. In acest sens, este nevoie de cateva masuri de precautie pentru a nu pune sanatatea in pericol, masuri pe care le poti citi in editia de iunie a revistei Farmacia Ta. Printre acestea: evitarea pe cat posibil a expunerii la soare in intervalul orar 10:00-16:00, hidratarea corespunzatoare (si pana la 4 l de apa/zi), folosirea cremelor fotoprotectoare etc. De asemenea, sezonul estival ne ofera si o paleta larga de fructe si legume, Corina Danila, prezentatoarea emisiunii „Topping” de la TVR2, fiind una dintre persoanele din a carei meniu nu lipsesc niciodata fructele. Asa ca, bucurati-va de vara, dar cu masura!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate