Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – aprilie-mai 2020

1 aprilie 2020
Share
Farmacia Ta – aprilie-mai 2020

Click aici și citește revista online!

Într-o măsură destul de mare ţine de noi să prevenim răspândirea anumitor boli. Nu putem preveni apariţia mutaţiilor virusurilor, dar respectând anumite reguli putem limita proliferarea lor. La fel, nu putem opri apariţia cancerelor, dar un stil de viaţă sănătos poate scădea riscul. Prudenţă şi responsabilitate. Acestea sunt cuvintele care ar trebui să ne ghideze în general, nu doar în această perioadă a pandemiei. Pericolul reprezentat de apariţia şi răspândirea noului coronavirus a adus în prim-plan aspecte care ar fi trebuit să fie parte din viaţa noastră de zi cu zi, nu să apară ca măsură de prevenire a unei epidemii/pandemii. Spălatul pe mâini, tuşitul sau strănutatul în şerveţel/pliul cotului ar trebui să fie mecanisme reflexe. Ne învăţăm copiii să se spele pe mâini când se întorc din parc, de la şcoală, când se aşează la masă. Dar, potrivit statisticilor – şi faptului că la moment de panică doar rafturile cu conserve s-au golit, nu şi cele cu săpunuri şi dezinfectanţi – noi, adulţii, uităm să facem acest lucru. Aşa cum uităm că mâinile murdare transmit şi gripa „tradiţională”, hepatita sau alte boli mai puţin noi şi exotice. Şi, înainte de a lăsa panica şi gândurile negre să ne cuprindă, ar fi mai bine să fim atenţi la acţiuni banale, dar absolut necesare! În ediţia de aprilie-mai a revistei Farmacia Ta ţi-am pregătit, ca de fiecare dată, materiale informative şi sfaturi/recomandări utile pentru a-ţi menţine sănătatea. Vedeta acestei ediţii este Andra. Vocea puternică, timbrul vocal plăcut, cei 20 de ani de carieră şi faptul că abordează genuri variate, inclusiv muzică populară fac să fie iubită de toată lumea, de la nepoţi la bunici.

Ediţia de aprilie-mai a revistei tale preferate, Farmacia Ta, vine şi cu schimbări. Revista nu va mai vedea lumina tiparului, dar ne vom vedea exclusiv în mediul virtual, în online, tot cu informaţii necesare şi utile, oferite de cei mai buni specialişti. Deci, dacă ţi se face dor de noi sau vrei să ştii mai multe lucruri despre ceea ce te preocupă, suntem la un click distanţă.

#tags   \   , , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.