Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – iulie – august 2021

14 septembrie 2021
Share
Farmacia Ta – iulie – august 2021

Cum arată vara perfectă?

Ei bine, ea începe cu dimineţile în care vă bucuraţi de un mic dejun delicios, înainte de ora 08:30, pentru că acest obicei ar putea reduce riscul apariţiei diabetului zaharat de tip 2. Este alcătuită din zilele acelea calde şi dulci în care muşcăturile şi înţepăturile de insecte nu vă mai supără pentru că aveţi la îndemână remedii eficiente.

Vara perfectă este plină de soare, însă acest lucru nu vă sperie pentru că ştiţi cum să vă protejaţi împotriva razelor UV. Poate fi presărată cu mici probleme (insolaţie, arsuri solare, diaree, otită sau conjuctivită) cărora, cu siguranţă, le veţi face faţă cu brio. Este perioada în care aveţi timp să citiţi mai mult şi să vă documentaţi cu privire la diferite subiecte: modalităţi prin care vă puteţi menţine ochii sănătoşi, tranziţia la viaţă după pandemie, cum să consumaţi zahăr fără să vă stricaţi dinţii şi cum somnul vă poate rezolva anumite probleme. Puteţi face acest lucru în timp ce consumaţi alimente care ţin de sete.

Vara perfectă e când decideţi să-i cunoaşteţi mai bine pe oamenii din jurul dumneavoastră şi reuşiţi să culegeţi inspiraţie de la ei. Puteţi începe prin a citi destăinuirile Ioanei Ginghină despre carieră, divorţ, o nouă iubire, ritualuri de îngrijire şi stil de viaţă sănătos.

Vara perfectă este când recolta ofertelor de sezon cuprinde cosmetice, produse pentru igiena orală şi remedii naturale.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le veţi descoperi în cel mai recent număr al revistei Farmacia Ta.

Cum arată vara perfectă în viziunea dumneavoastră?

Nota pentru articolul «Farmacia Ta – iulie – august 2021»:5.00/ 5 (2 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.