Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – septembrie – octombrie 2020

2 octombrie 2020
Share
Farmacia Ta – septembrie – octombrie 2020

În mod normal, acest text ar fi fost un îndemn să vă bucuraţi de culorile frumoase ale toamnei şi roadele ei sănătoase. Să vă pregătiţi pentru vremea rece, sporindu-vă imunitatea. Pe cale naturală, că tot intrăm în cel mai bogat anotimp. Dar şi vaccinându-vă antigripal şi suplimentând cu vitamine şi minerale, la nevoie.

Pentru că trăim vremuri (cel puţin) tulburi, este un îndemn la adaptare. Prima modificare în comportamentul nostru ar trebui să fie acceptarea măştii. Acest element care, fără îndoială, poate salva vieţi, dar care a devenit un simbol al discordiei şi al demnităţii prost înţelese. Dacă îţi pui masca pe faţă nu le arată celorlalţi că eşti „supus”, ci că eşti un om raţional. Studiile care demonstrează că masca protejează de îmbolnăvire ar trebui să fie argumentul decisiv pentru a o purta. Iar cele peste 20 de milioane de îmbolnăviri la nivel mondial ar trebui să cântărească suficient cât să nu aveţi probleme shakespeareiene legate de virus.

COVID-19 este cap de afiş şi trebuie să ne purtăm ca atare. Dar asta nu înseamnă că celelalte boli au dispărut brusc. Aşa că dublaţi prevenţia specifică pandemiei cu un stil de viaţă sănătos şi, dacă este cazul, cu tratamentul şi comportamentul specific afecţiunii de care suferiţi. Pe final, dar nu în ultimul rând, mai avem un îndemn. Preţuiţi-vă seniorii! Şi datorită lor suntem astăzi ceea ce suntem. La 1 octombrie se celebrează Ziua internaţională a persoanelor vârstnice.

Fanii Loredanei, şi nu numai, sunt invitaţi să afle cele mai noi lucruri din viaţa divei. Loredana ne povesteşte despre cele mai noi proiecte ale sale, dar şi despre cum i-a afectat pandemia stilul de viaţă.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.