Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Decembrie

6 decembrie 2011
Share

Sarbatorile de iarna sunt poate cea mai indragita perioada, atat de copii, cat si de adulti. Insa goana dupa cadouri, postul dinaintea sarbatorilor si, ulterior, excesele culinare, somnul insuficient, toate au repercusiuni mai mult sau mai putin notabile asupra sanatatii noastre. Totodata, stresul si lipsa timpului contribuie cu succes la un stil de viata nesanatos. Tocmai din acest motiv, specialistii nostri iti ofera in aceasta editie a revistei Farmacia Ta cate un sfat sau o recomandare pentru fiecare dintre cele mentionate. Si Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii „O data-n viata”, difuzata de TVR, ne-a impartasit cateva dintre secretele care o ajuta sa fie mereu in forma si sanatoasa. Asadar, lectura placuta si bucurati-va de sarbatori si de sanatate!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate