Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Mai 4

2 mai 2014
Share

Odata cu ziua de 1 Mai, incepe sezonul gratarelor, al plimbarilor in aer liber si al relaxarii. Este perioada in care lasam grijile deoparte si ne abandonam distractiilor. Cu toate acestea insa, sanatatea ar trebui sa constituie in continuare o prioritate. Pentru aceasta, v-am pregatit articole interesante si utile pentru mentinerea unui stil de viata sanatos. Vara este la o aruncatura de bat, asa ca doamnele si domnisoarele mai au foarte putin timp sa-si pregateasca trupurile pentru plaja. Remediile naturiste pentru celulita sunt foarte eficiente si au efecte rapide, asa ca nu ezitati sa le folositi. In aceasta editie, puteti afla secretele prepararii unui gratar gustos si sanatos, de asemenea, mai puteti citi despre factorii care duc la agravarea astmului bronsic, despre legatura dintre dieta mediteraneeana si aparitia diabetului, cum va dati seama daca aveti intoleranta la gluten, din ce cauza infarctul miocardic este din ce in ce mai prezent la tineri, ce este andropauza si multe alte subiecte interesante. Iar frumoasa balerina Monica Petrica, o prezenta gratioasa si rafinata, ne vorbeste despre ce inseamna un stil de viata sanatos pentru ea si ne dezvaluie trucurile care o mentin tanara si frumoasa.Toate acestea in „revista care te mentine sanatos”, Farmacia Ta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate