Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – februarie 2018

2 februarie 2018
Share
Farmacia Ta – februarie 2018 Cea mai frecventa urare pe care o facem sau care ne este adresata este SANATATE! Chiar daca nu constientizam mereu, starea noastra buna de sanatate este un argument solid pentru ca toate lucrurile sa fie functionale. In acest context, in editia de februarie a revistei Farmacia Ta ti-am pregatit sfaturi si recomandari eficiente pentru acest final de sezon rece. Raceala si gripa sunt afectiuni foarte prezente in acest anotimp, iar printre consecinte se numara si raguseala care, daca persista mai mult de doua saptamani, poate semnala prezenta unei afectiuni mai grave. Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, insa trebuie sa eviti produsele de patiserie si, intr-o oarecare masura, si covrigii. Pentru a nu se depune caloriile, trebuie sa faci si miscare, insa ce legatura exista intre cofeina, sport si inima? Infectiile urinare dau mari batai de cap mai ales femeilor. Afla de la specialisti cum pot fi combatute. Din ce in ce mai prezent in societatea noastra, bullying-ul este un fenomen care ne poate afecta pe toti, cu efecte devastatoare. Dupa mai multe aparitii pe marele ecran, Monica Barladeanu lasa Los Angeles pentru meleagurile romanesti si revine pe micul ecran, la PRO TV, alaturi de Nea Rata, cu emisiunea „Ferma Vedetelor”. Afla-i secretul frumusetii, dar si reteta succesului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate