Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Octombrie

3 octombrie 2011
Share

Ne putem bucura inca de zile insorite si temperaturi nu foarte scazute, dar asta nu inseamna ca suntem feriti de afectiunile care debuteaza in acest sezon. Afla din editia de octombrie a revistei Farmacia Ta care sunt cele mai bune remedii si recomandari cu ajutorul carora poti preveni sau trata problemele de sanatate din colectia de toamna. Totodata, pentru imbunatatirea circulatiei periferice si a memoriei apeleaza cu incredere la ginkgo biloba, iar pentru a vedea lumea cu alti ochi, iti recomandam cele mai eficiente vitamine si minerale. Consultand astrele, Neti Sandu ne sfatuieste sa evitam mancarea nesanatoasa si stresul, deoarece sunt principalii inamici ai sanatatii. Te invitam sa te relaxezi citind revista care te mentine sanatos, Farmacia Ta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate