Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – decembrie 2017 – ianuarie 2018

5 decembrie 2017
Share
Farmacia Ta – decembrie 2017 – ianuarie 2018

Fiecare dintre noi e preocupat sa rezolve probleme diverse personale si profesionale. Grijile si obligatiile sunt la ordinea zilei. Multa informatie de jur imprejurul nostru, uneori bulversanta. Atat de multe termene limita, incat de noi ajungem sa uitam cu desavarsire. Stii cand ne reamintim? Cand suntem bolnavi. Si o banala gripa ne face sa ne indreptam atentia spre noi. Asa ca, poate ar fi bine ca la sfarsit de an sa ne stabilim obiective clare pentru 2018, iar pe primul loc ar trebui sa fie propria sanatate. Ca de obicei, expertii nostri ti-au pregatit subiecte de interes despre cele mai frecvente tulburari si afectiuni care apar in sezonul rece, dar si sfaturi pentru a-ti mentine sanatatea in perioada Sarbatorilor. Astfel, afla cum ajuta vitamina C sistemul imunitar, cum sa rezisti temperaturilor scazute, care este primul ajutor care ar trebui acordat in cazul unei fracturi. Atmosfera de sarbatoare ne face sa uitam ca trebuie sa fim echilibrati in continuare, asa ca ai grija cat si cum mananci si bei, pentru a nu suprasolicita sistemul digestiv si ficatul. Vedeta editiei decembrie-ianuarie este Stefan Banica, un artist complet, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Sfatul lui ar trebui adaugat pe lista  obiectivelor pentru noul an: „Traiti frumos si liber, viata e scurta si merita traita si pretuita din plin!” Sarbatori fericite!

Nota pentru articolul «Farmacia Ta – decembrie 2017 – ianuarie 2018»:3.25/ 5 (4 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate