Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Martie

1 martie 2012
Share

Dupa lungi asteptari a venit si primavara, cu soare, vreme buna si multitudinea de legume si fructe care ne ofera vitaminele si mineralele necesare pentru intarirea imunitatii. Odata cu venirea noului sezon, organismul este foarte solicitat. Trebuie sa faca fata multor schimbari de temperatura si luminozitate crescuta. Pentru aceasta, este nevoie sa se adapteze, iar pentru a se adapta, are nevoie de mai multa energie si, implicit, de mai multe resurse. Anemia, astenia, afectiunile respiratorii sunt cateva dintre problemele cu care ne confruntam la inceput de primavara. Din acest motiv, iti oferim cele mai eficiente metode si cateva trucuri oferite de Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii „Gaseste-mi familia” de la Kanal D, pentru un organism sanatos. Lectura placuta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate