Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista FarmaciaTa Octombrie

1 octombrie 2012
Share

Vremea buna, zilele cu soare, adierea lina a vantului, toate emana optimism si dorinta de a iesi cat mai des la aer: in parcuri, la terase sau, de ce nu, la picnic. Chiar daca avem parte de o toamna frumoasa, trebuie sa avem grija si de sanatate. In editia de octombrie a revistei Farmacia Ta ti-am pregatit trucuri pentru o imunitate puternica, cele mai eficiente remedii naturale pentru combaterea insomniei si pentru imbunatatirea circulatiei periferice. Si pentru ca o inima sanatoasa iubeste mai mult, afla de la specialistii nostri cele mai bune recomandari pentru inima ta. Vedetele Kanal D, pe care le poti intalni de luni pana vineri la emisiunea „Draga mea prietena”, de la ora 10:00, ne-au vorbit despre sanatate, alimentatie echilibrata si multe alte lucruri interesante, exact ca intre prietene. Te invitam sa te delectezi cu acest interviu!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate