Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – octombrie 2018

1 octombrie 2018
Share
Farmacia Ta – octombrie 2018

Scaderea temperaturilor si umezeala din atmosfera fac posibila o mult mai rapida raspandire si instalare a afectiunilor sistemului respirator. Acesta si zona ORL sunt foarte des afectate in perioada rece, fiind principalele porti de intrare a virusurilor si bacteriilor in organism. In acest sens, cum deosebim raceala de pneumonie, ce fructe si legume de toamna pot fi „arme” pentru intarirea imunitatii, care sunt cauzele pentru care nasul curge fara oprire. Sezonul rece creeaza probleme si persoanelor care sufera de reumatism – afla ce plante fac bine articulatiilor si oaselor. Descopera ce legatura exista intre deficitul de minerale si vitamine si sindromul de intestin iritabil, dar si intre fumat si diabet. Insomnia este o mare problema pentru multi dintre noi, iar expertii nostri iti spun ce este indicat sa faci cand nu poti pune geana pe geana. In aceasta perioada se dezvolta astenia, uneori chiar depresia. Pentru rezolvarea lor avem o solutie: acizii grasi Omega-3. Luna octombrie este dedicata luptei impotriva cancerului la san. Astfel, una dintre personalitatile implicate in campania Fundatiei Renasterea privind importanta prevenirii si depistarii timpurii a cancerului mamar este Iuliana Tudor, indragita vedeta a postului public de televiziune. Aceasta iti va impartasi micile trucuri prin care isi mentine silueta si ce inseamna pentru ea implicarea in campania al carei obiectiv este sa le reaminteasca femeilor importanta controlului medical anual si al mamografiei in depistarea precoce a cancerului de san.

Nota pentru articolul «Farmacia Ta – octombrie 2018»:4.75/ 5 (4 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate