Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – mai – iunie 2022

10 mai 2022
Share
Farmacia Ta – mai – iunie 2022

Este firesc să vă preocupe starea de bine a propriei persoane, însă esenţial este să faceţi ceva în acest sens. În paginile celui mai recent număr al revistei Farmacia Ta, veţi găsi inspiraţia de care aveţi nevoie pentru a vă îmbunătăţi calitatea vieţii.

Vă confruntaţi cu retenţia de apă? Aflaţi care sunt plantele care vă vin în ajutor. Uitaţi să vă hidrataţi? Faceţi loc în farfurie pentru alimentele care vă ajută să vă procuraţi apa necesară. Pandemia şi ameninţarea războiului vă cauzează stres şi anxietate? Descoperiţi ce puteţi face pentru a vă conserva stările pozitive şi a vă găsi echilibrul. Insomnia nu vă dă pace? Cu abordarea corectă, veţi scăpa, în curând, de chinul nopţilor albe. Vă preocupă sportul? Nu ezitaţi să apelaţi la suplimente alimentare adaptate nevoilor dumneavoastră.

Fiţi informat/(ă)! Învăţaţi cum să gestionaţi problema alergiilor oculare, descoperiţi legătura dintre numărul de ţigări fumate şi riscul de apariţie a diabetului zaharat, aflaţi cum să vă îmbunătăţiţi imunitatea, dezlegaţi tainele aplicării serului la nivelul tenului şi scăpaţi de balonare sau meteorism. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le veţi descoperi în cel mai recent număr al revistei Farmacia Ta.

Vedeta ediţiei mai-iunie este prezentatoare ştirilor matinale de la Antena 1, Iuliana Pepene. Aceasta ne povesteşte despre pasiunea sa pentru jurnalism, maşini şi motociclete. De asemenea, împărtăşete cu noi viziunea sa despre fericire şi stil de viaţă sănătos.

În cel mai recent număr al revistei Farmacia Ta, veţi găsi, aşa cum v-am obişnuit, noutăţi, sfaturi, recomandări şi reduceri la sute de produse din categoriile preferate: remedii naturale, îngrijire dentară, cosmetică şi mama şi copilul etc.

Lectură plăcută!

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.