Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – septembrie 2018

3 septembrie 2018
Share
Farmacia Ta – septembrie 2018 Atitudinea increzatoare si pozitiva produce schimbari in structura neurochimica a creierului, fiind eliberate mult mai des endorfinele – „hormonii fericirii”, raspunzatoare de starea de bine si de diminuarea durerii. Studiile de psihologie ne asigura ca optimismul, ca factor de personalitate, este modelabil si poate fi amplificat, avand o componenta genetica de doar 25%. Dar nu este suficient sa iti propui, in mod constient, sa devii optimist. Secretul este sa actionezi, chiar daca nu simti, ca si cum ai fi o persoana optimista. Asta trebuie sa fie si atitudinea noastra odata cu venirea toamnei. Adevarat ca zilele se scurteaza, temperaturile scad, iar soarele se va vedea din ce in ce mai rar. Insa noi trebuie sa ne pastram buna dispozitie si sanatatea. Editia de septembrie a revistei Farmacia Ta iti pune la dispozitie articole interesante legate de problemele de sanatate care apar sau care se pot agrava in aceasta perioada: de la alergii sau gastrita la caderea parului. Totodata, afla ce este si la ce ne ajuta resveratrolul, ce sunt corpii cetonici si cum sunt ei conectati cu diabetul, cum se manifesta bolile de inima la femei si la barbati, ce sunt dislipidemiile si ce ar fi indicat sa contina „pachetelul” pentru birou, mai ales al celor care vor sa dea si cateva kilograme jos, „imprumutate” in timpul concediului. Citeste-ne si vei gasi solutiile! Amalia Enache ne povesteste, printre altele, cum a fost reacomodarea cu programul stirilor de noapte de la PRO TV si cum i s-a schimbat viata dupa ce a nascut-o pe Alma. Lectura placuta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate