Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Aprilie

2 aprilie 2012
Share

Se pare ca primavara se lasa inca asteptata. Cu toate acestea, editia de aprilie a revistei Farmacia Ta iti ofera sfaturi si remedii pentru a pasi plin de energie si sanatate in noul sezon. Astfel, specialistii nostri iti propun cele mai eficiente metode prin care poti controla alergiile sezoniere si prin care poti tine la distanta astenia, oboseala si stresul. De asemenea, vei afla care sunt supervitaminele care mentin parul sanatos si plin de stralucire. Si pentru ca s-a mai incalzit si putem face miscare in aer liber, Iuliana Marciuc, prezentatoarea emisiunii „Confesiuni” de la TVR 2, ne dezvaluie ce sport practica, alaturi de cateva dintre secretele care o mentin sanatoasa si frumoasa. Bucurati-va de primavara!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate