Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – februarie-martie

3 februarie 2020
Share
Farmacia Ta – februarie-martie

2020 vine cu schimbări pentru noi. Începând cu această ediţie, revista Farmacia Ta va vedea lumina tiparului o dată la două luni. Ne vom vedea mai rar, dar asta nu înseamnă că nu te vei mai bucura de informaţii necesare şi utile, oferite de cei mai buni specialişti. Ne vei găsi în continuare la punctele de difuzare a presei, însă dacă ţi se face dor de noi sau vrei să ştii mai multe lucruri despre ceea ce te preocupă, suntem la un click distanţă, adică pe site – www.farmaciata.ro. În ediţia februarie-martie a revistei găseşti, ca de obicei, articole care te ajută să te menţii sănătos, dar te ajută să şi previi îmbolnăvirile. Vitaminele şi mineralele fac minuni pentru sănătatea noastră, aşa că află care sunt cele mai potrivite pentru a lupta cu răceala. Te simţi obosit, ai disconfort abdominal? Atunci ai grijă, ficatul ar putea fi gras… la propriu. Informează-te despre investigaţiile şi tratamentele necesare. Mituri există în orice domeniu, evident că şi în ceea ce priveşte sănătatea, aşa că specialiştii noştri le demontează pe cele legate de sănătatea oculară, dar şi de colesterol. Când auzim de astrologie sau horoscop, ne gândim automat la Neti Sandu. Şi este firesc, pentru că în acest domeniu a fost singura prezenţă constantă pe micul ecran. Ea este vedeta ediţiei februarie-martie. Printre altele, îndrăgita vedetă PRO TV ne-a vorbit despre fericire, yoga, probleme de sănătate, previziuni pentru 2020.

Nota pentru articolul «Farmacia Ta – februarie-martie»:3.67/ 5 (3 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate