Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – noiembrie – decembrie 2020

15 decembrie 2020
Share
Farmacia Ta – noiembrie – decembrie 2020

De Crăciun să fim mai buni! Un îndemn pe care majoritatea îl critică, pentru că ar trebui să fim buni tot timpul anului, nu doar de Sărbători. Foarte adevărat, dar câţi dintre noi fac asta? Să fii bun înseamnă şi biblicul să hrăneşti pe cel flămând şi să îmbraci pe cel înfrigurat. Dar mai înseamnă şi:

să fii atent cu cel de lângă tine; să-l asculţi când are nevoie şi să-i dai un sfat dacă ţi-l solicită, dar fără să te superi dacă nu-l urmează;

să apreciezi munca şi să arăţi respectul cuvenit colegilor;

să nu-i pui pe alţii în pericol. De exemplu, dacă, în ciuda dovezilor ştiinţifice şi a celor peste 1.100.000 de morţi sau a celor peste 40 de milioane de îmbolnăviţi, nu credeţi în COVID-19. Faptul că nu purtaţi masca (corect!) şi nu păstraţi distanţa îi pune pe ceilalţi în pericol. Sunt foarte multe persoane vulnerabile care pot dezvolta complicaţii, posibil fatale, din cauza infecţiei cu SARS-CoV-2, aşa că daţi dovadă de înţelepciune şi acordaţi-vă dreptul de a vă îndoi măcar 1% de propriile credinţe şi purtaţi-vă ca şi cum aţi fi infectat. Mergem pe buna credinţă şi noi şi presupunem că nu aţi vrea să îmbolnăviţi pe cineva cu intenţie, nu?

să stai izolat dacă prezinţi simptome specifice coronavirusului sau răcealii/gripei. La urma urmei, nu contează care-ţi este diagnosticul câtă vreme eşti contagios. Şi gripa poate da complicaţii grave, chiar fatale, anumitor categorii de persoane. Sfaturi utile şi recomandări pentru a-ţi menţine sănătatea în general, dar mai ales de Sărbători, inclusiv informaţii de la specialişti despre metodele de detectare a infecţiei cu SARS-CoV-2 găseşti in ediţia noiembrie-decembrie a revistei Farmacia Ta.

Unul dintre cei mai buni entertaineri români, Horia Brenciu şi-a deschis sufletul pentru cititorii noştri. Iată ce planuri are pentru Sărbători, dar şi cum s-a adaptat la vremurile pandemice.

Nota pentru articolul «Farmacia Ta – noiembrie – decembrie 2020»:3.83/ 5 (6 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.