Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – iulie-august 2019

4 iulie 2019
Share
Farmacia Ta – iulie-august 2019

Pentru noi, editia de iulie-august 2019 a revistei Farmacia Ta este speciala. Numarul dublu poarta numarul 200 si marcheaza incheierea celui de-al 20-lea an de existenta. Pentru toate acestea iti multumim si te invitam sa ne fii in continuare alaturi. Aparuta din dorinta de a aduce publicului informatii verificate despre ceva ce „ne doare” pe toti, sanatatea noastra, Farmacia Ta si-a respectat blazonul si a incercat mereu sa faca mai mult. Lansata in septembrie 1999, este prima revista lunara dedicata sanatatii, distribuita la nivel national. Dintre lucrurile cu care ne mandrim si care ne definesc amintim:

  • suntem prima revista lunara dedicata sanatatii, distribuita atat contra cost, la punctele de difuzare a presei, precum si gratuit in farmaciile Catena si centre de sanatate din toata tara;
  • tirajul de 300.000 de exemplare;
  • toate articolele sunt scrise sau supervizate de medici;
  • interviuri cu cei mai cunoscuti si buni medici romani;
  • coperte cu vedete de top;
  • un site care tine pasul cu tehnologia mereu in schimbare si nevoia de mai multe informatii decat pot incapea in 100 de pagini ale revistei.

Pentru ca, daca esti sanatos, poti face orice, te invitam sa ne gasesti in fiecare luna la centrele de difuzare a presei, dar si pe www.farmaciata.ro. Multumim!

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.