Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – ianuarie – februarie 2022

9 mai 2024
Share
Farmacia Ta – ianuarie – februarie 2022

Încă nu v-aţi stabilit obiectivele pentru anul 2022? S-ar putea ca în paginile celui mai recent număr al revistei Farmacia Ta să găsiţi inspiraţia de care aveţi nevoie!

Dacă vă propuneţi să vă întăriţi imunitatea, începeţi prin a gestiona stresul. Suferiţi de afecţiuni hepato-biliare? Pe lângă medicaţie, bazaţi-vă pe natură pentru remedii eficiente! Doriţi o relaţie mai bună cu sistemul digestiv, considerat cel deal doilea creier al organismului? Schimbaţi-vă obiceiurile alimentare! Căutaţi calea sigură către o viaţă sănătoasă? Mergeţi pe jos! Doriţi să renunţaţi la fumat? Interviul cu prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski o să vă motiveze!

Fiţi informat/(ă)! Învăţaţi cum să recunoaşteţi şi să reacţionaţi rapid în caz de accident vascular cerebral, aflaţi care sunt asemănările şi deosebirile dintre peumonia virală şi cea bacteriană, „îngheţaţi problemele oculare”, descoperiţi care este legătura dintre vitamina B1 şi tiroidă şi aflaţi de ce persoanele diagnosticate cu diabet sunt expuse unui risc crescut de a face infecţii urinare.

Pavel Bartoş, îndrăgitul om de teatru, film şi televiziune, mereu jovial şi plin de energie, povesteşte fără ascunzişuri despre cariera sa, proiectele minunate pe care le pregăteşte şi schimbările pe care i le-a adus pandemia. De asemenea, el dezvăluie cum şi de ce a slăbit, cum are grijă de imunitatea sa şi ce analize îşi face în mod regulat.

Din cel mai recent număr al revistei Farmacia Ta nu vor lipsi nici sfaturile, recomandările, ofertele de sezon pentru dermato-cosmetice şi remedii naturale.

Lectură plăcută!

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.