Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – martie 2015

2 martie 2015
Share

Primavara mult-asteptata a venit, in cele din urma. Visam la flori, la verdeata, la pomi infloriti, la plimbari prin parcuri ori pe munte, la soare prietenos si la zile din ce in ce mai lungi. Totusi, cu totii iesim mai slabiti si mai anemici dupa fiecare iarna, incarcati de toxine, ba chiar si cu niste kilograme in plus. De aceea, in acest numar al lunii lui martisor, iti oferim o serie de informatii utile legate de anemiile care ne pot incerca la inceput de primavara. Si, pentru ca primavara este anotimpul optim in care sa acordam mai multa atentie organismului, afla care sunt cele mai bune ceaiuri care te ajuta la slabit si detoxifiere. Primavara se schimba si garderoba, asadar specialistul nostru te ajuta sa alegi incaltamintea potrivita, pentru a evita cele mai comune afectiuni ale piciorului. In plus, fiind luna femeilor, cititoarele noastre se pot delecta cu un interviu cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. O primavara frumoasa si sanatoasa iti dorim!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate