Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – mai 2018

3 mai 2018
Share
Farmacia Ta – mai 2018

Ce planuri ai pentru luna mai? Te intrebam cu gandul la ceea ce nu se inscrie in rutina, la lucrurile pe care ai spus de mult timp si de multe ori ca ti-ai dori sa le faci, dar lipsa timpului, a resurselor sau cine stie ce alte motive te-au impiedicat. Sugestia noastra pentru luna mai cuprinde:

  • Mai multa sanatate. Daca este ceva ce te supara sau daca nu ai mai fost de mult la un control medical de rutina a sosit vremea. Intotdeauna vor exista si piedici, asa ca suna si fa-ti o programare la medic.
  • Mai multa miscare. Vremea frumoasa de afara ne imbie la plimbare. Daca grabesti putin pasul, vei face un excelent exercitiu cardio.
  • Mai mult timp pentru cei dragi. Niciodata nu petrecem destul timp cu familia, nu-i asa?
  • Mai multa relaxare. O carte, un film, o plimbare, o intalnire cu prietenii, o cafea bauta in tihna… indiferent ce te relaxeaza, aloca-ti timp si pentru asta. Si nu in ultimul rand,
  • Mai multe articole de specialitate atat in revista Farmacia Ta, cat si pe farmaciata.ro.

Vedeta din aceasta luna este Magda Palimariu, de la care aflam starea vremii in cadrul Stirilor PRO TV. Adepta a gandirii pozitive, pentru ca este convinsa ca „ceea ce gandim, aia atragem”, Magda ne vorbeste despre pasiunile sale, despre ceea ce o face fericita, dar si despre ceea ce o sperie. Lectura placuta!

Nota pentru articolul «Farmacia Ta – mai 2018»:2.80/ 5 (5 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.