Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – noiembrie 2017

1 noiembrie 2017
Share
Farmacia Ta – noiembrie 2017 Iti multumim ca ne esti alaturi si ca vii la „intalnirea” noastra lunara. Si in luna noiembrie, expertii Farmacia Ta ti-au pregatit articole interesante. Cum o inima sanatoasa ne dorim cu totii, iti oferim un articol despre exercitiile care o mentin puternica. Nu uita ca pe 14 noiembrie este marcata Ziua Mondiala a Diabetului, asa ca ta invitam sa te folosesti de acest pretext – in special pe cei care n-au mai trecut de mult pe la medic – si sa iti faci un set de analize. In aceasta luna, vedeta de pe coperta este Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor PRO TV de sambata si duminica, de la ora 19:00. Desi este o familista convinsa si o mamica devotata, isi petrece mare parte din sfarsiturile de saptamana la serviciu. Afla cum reuseste sa imbine cu succes cele doua roluri. Lectura placuta!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate