Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – noiembrie 2017

1 noiembrie 2017
Share
Farmacia Ta – noiembrie 2017 Iti multumim ca ne esti alaturi si ca vii la „intalnirea” noastra lunara. Si in luna noiembrie, expertii Farmacia Ta ti-au pregatit articole interesante. Cum o inima sanatoasa ne dorim cu totii, iti oferim un articol despre exercitiile care o mentin puternica. Nu uita ca pe 14 noiembrie este marcata Ziua Mondiala a Diabetului, asa ca ta invitam sa te folosesti de acest pretext – in special pe cei care n-au mai trecut de mult pe la medic – si sa iti faci un set de analize. In aceasta luna, vedeta de pe coperta este Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor PRO TV de sambata si duminica, de la ora 19:00. Desi este o familista convinsa si o mamica devotata, isi petrece mare parte din sfarsiturile de saptamana la serviciu. Afla cum reuseste sa imbine cu succes cele doua roluri. Lectura placuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate