Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Iulie/August

16 septembrie 2011
Share

Perioada vacantelor este in toi, iar revista Farmacia Ta ti-a pregatit cele mai eficiente recomandari si sfaturi pentru un concediu cat mai linistit. In primul rand, pentru a rezista zilelor toride de vara, trebuie sa bei 2,5-3 l de apa, sa eviti expunerea la soare in intervalul orar 11:00-17:00 si sa iti completezi bagajul cu produse cu factor de protectie, ochelari de soare si palarii. Pe langa cele mentionate, si activitatea fizica ocupa un loc important. Astfel, Teodora Mares sau Ioana din „Declaratie de dragoste” considera ca miscarea, in special in aer liber, este cheia frumusetii si sanatatii. La mare sau la munte, citeste Farmacia Ta, revista care te mentine sanatos!

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate