Revista care te menține sănătos

Revista Farmacia Ta

Farmacia Ta – decembrie 2019 – ianuarie 2020

4 decembrie 2019
Share
Farmacia Ta – decembrie 2019 – ianuarie 2020

Pentru cei mai mulţi dintre noi, perioada care urmează este una de introspecţie, de făcut planuri şi încheiat socoteli. Indiferent cu ce gânduri întâmpini finalul, dar mai ales începutul de an, nu trebuie să-ţi neglijezi sănătatea, atât fizică, cât şi psihică, ce trebuie să fie prioritară şi în noul an. Mai ales în această perioadă, când aproape întreg intervalul este o sărbătoare, cuvântul-cheie trebuie să fie moderaţia. Şi după cum ne explică şi experţii Farmacia Ta în ediţia decembrie-ianuarie a revistei, asta înseamnă sărbători „cu de toate”, dar în cantităţi limitate. Nu doar persoanele fără probleme de sănătate trebuie să fie precaute, ci mai ales cei care se ştiu cu afecţiuni. Diabeticii, de exemplu, trebuie să aibă foarte mare grijă, tentaţiile fiind la tot pasul. Suntem mai permisivi cu regimul alimentar, tocmai pentru că este o perioadă mai specială, iar de aici se ajunge foarte uşor la excese. Pentru că tot suntem la capitolul mâncare, află ce e bine să mănânci dacă eşti gripat. Această perioadă nu este doar a exceselor culinare, ci şi a cheltuielilor excesive. Da, ai ghicit, ne referim la cumpărăturile pe care le facem cu toţii în preajma Sărbătorilor, dar în special la cadouri. În criză de timp, multe persoane ajung să cumpere pentru cei dragi cadouri nesănătoase, precum dulciuri, alcool sau diverse lucruri inutile. Pentru a evita situaţia şi a-ţi uşura alegerea, ţi-am pregătit o listă cu idei de daruri sănătoase. Şi pentru că o vacanţă e bine-venită oricând şi, mai mult decât atât, e binemeritată după un an cu multe proiecte şi deadlineuri, specialiştii noştri ţi-au pregătit câteva sfaturi pentru a avea un concediu reuşit la munte. Deşi apare rar pe micul ecran, lumea o ştie în continuare la fel de bine. Ba mai mult, o cunoaşte şi generaţia care nu a prins, în direct, „Surprizele”. Este vorba despre inegalabila Andreea Marin, vedeta acestei ediţii, care ne-a vorbit despre viaţa de familie, problemele de sănătate, plus alte subiecte interesante. Lectură plăcută şi Sărbători fericite! 

Nota pentru articolul «Farmacia Ta – decembrie 2019 – ianuarie 2020»:3.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate