Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Februarie

marti, 31 ianuarie 2012
Share

Se mai gandea cineva la o iarna cu viscol, nameti si temperaturi de -20 de grade Celsius? Iata ca iarna ne-a surprins din nou. In astfel de conditii, noul numar al revistei Farmacia Ta ti-a pregatit metode si sfaturi competente pentru a trece sanatosi de aceasta perioada si a avea un sistem imunitar de fier. Pentru ca si alimentatia joaca un rol important pentru imunitate, Simona Mihaescu, prezentatoarea emisiunii „Reteta de acasa” de la Acasa TV, ne-a dezvaluit cum se mentine in forma, cu toate ca pregateste de fiecare data mancaruri si deserturi fabuloase: face sport, are un regim alimentar fara grasimi sau zahar si bea multa apa. Toate acestea si multe altele, doar in revista care te mentine sanatos, Farmacia Ta.

tonica
2017-05-11T14:38:24+00:00

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate