Revista care te mentine sanatos

Revista Farmacia Ta

Revista Farmacia Ta Februarie

31 ianuarie 2012
Share

Se mai gandea cineva la o iarna cu viscol, nameti si temperaturi de -20 de grade Celsius? Iata ca iarna ne-a surprins din nou. In astfel de conditii, noul numar al revistei Farmacia Ta ti-a pregatit metode si sfaturi competente pentru a trece sanatosi de aceasta perioada si a avea un sistem imunitar de fier. Pentru ca si alimentatia joaca un rol important pentru imunitate, Simona Mihaescu, prezentatoarea emisiunii „Reteta de acasa” de la Acasa TV, ne-a dezvaluit cum se mentine in forma, cu toate ca pregateste de fiecare data mancaruri si deserturi fabuloase: face sport, are un regim alimentar fara grasimi sau zahar si bea multa apa. Toate acestea si multe altele, doar in revista care te mentine sanatos, Farmacia Ta.

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate