Revista care te menține sănătos

Știri

Islasept – Votat Produsul Anului 2024 la categoria Sănătatea sistemului respirator

30 mai 2024
Share
Islasept – Votat Produsul Anului 2024 la categoria Sănătatea sistemului respirator

Produsul Benesio Islasept, din portofoliul Catena, a fost desemnat câştigător al titlului ”Votat Produsul Anului 2024®” la categoria “Suplimente alimentare – Sănătatea sistemului respirator”,  în cadrul celei mai mari competiții a bunurilor de larg consum din lume.

Premiul a fost acordat în urma votului dat de consumatorii români, în cadrul unui studiu de piață desfășurat în perioada 11 martie – 24 aprilie 2024 de Exact Business Solutions, companie independentă de cercetare de piață, membră ESOMAR.

Datorită formulei sale, bazată pe extract de Cetraria islandica, extract de nalbă-mare și vitamina C, Benesio Islasept contribuie la menținerea sănătății sistemului respirator și a sistemului imunitar.

Studiul ”Votat produsul Anului” a fost realizat pe un eşantion total de peste 4.000 de consumatori români, cu vârste între 18 și 65 ani, din mediul urban, utilizatori de internet. ”Votat Produsul Anului” recompensează inovația, constituind un ghid pentru cele mai noi produse de pe piață și producătorii lor.

“Ne bucură faptul că explorarea inovației este o preocupare constantă a brandurilor, indiferent de contextul economico-social, că vedem un focus important alocat acestui proces ce contribuie la creșterea sustenabilă a business-urilor. Ediția 2024 aduce în prim plan câștigători din diverse zone, precum bunuri de larg consum, produse financiare, pharma, casă și bricolaj și se vor diferenția față de competitori în următoarele douăsprezece luni prin această distincție oferită de către consumatorii români“, a declarat Mihaela Păduraru, Country Manager “Votat Produsul Anului®” România.

 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.