Revista care te mentine sanatos

Stiri

Petrecere in familia Catena! Mos Craciun a sosit la copiii din Satu Mare

7 decembrie 2017
Share

Mos Craciun a inceput sa vina deja la copiii cuminti, iar una dintre primele sale vizite a avut loc aseara, la petrecerea de Craciun organizata de Fildas-Catena, cea mai mare retea de farmacii din tara, pentru micutii angajatilor din judet. Intalnirea de suflet, devenita deja traditie, s-a desfasurat la Club Mihadi din Satu Mare, loc de joaca unde toata lumea s-a distrat de minune.

Mos Craciun a sosit cu sacul plin de jucarii pentru invitatii aflati la varsta povestilor, iar parintii s-au bucurat sa-i vada emotionati si entuziasmati. Pe langa darurile primite, cei 70 de micuti s-au distrat alaturi de animatorii Caravanei Anima. Au cantat, s-au jucat si si-au dovedit indemanarea si inventivitatea in cadrul atelierelor de creatie, spre incantarea parintilor. Recitalul sustinut de corul Liceului Teoretic German Johann Ettinger, sub indrumarea profesorului dirijor Kuki Zsolt, i-a incantat pe cei prezenti, de la mic la mare.

Oferte dedicate intregii familii

Catena, reteaua de farmacii numarul 1 in Romania, acorda o importanta aparte ofertelor adresate familiei, o dovada in acest sens fiind cardul „Mama si Copilul”, care vine in intampinarea mamicilor, dar si a femeilor care se pregatesc sa ramana insarcinate. Acest card permite achizitionarea de produse specifice din farmaciile Catena, cu reduceri de pana la 25%. De asemenea, publicatia „Mama si Copilul – brosura pentru mamici si pitici” este oferita gratuit pe baza cardului „Mama si Copilul”.

Nota pentru articolul «Petrecere in familia Catena! Mos Craciun a sosit la copiii din Satu Mare»:3.75/ 5 (4 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate