Revista care te menține sănătos

Știri

Si barbatii plang cateodata. „Stanca” Dwayne Johnson in lupta cu depresia

11 aprilie 2018
Share
Si barbatii plang cateodata. „Stanca” Dwayne Johnson in lupta cu depresia

Cel mai bine platit actor de la Hollywood, Dwayne „The Rock” (n.r. „Stanca”) Johnson, a facut o dezvaluire surprinzatoare in legatura cu lupta crancena pe care a dus-o impotriva depresiei. Un om puternic, care parea de neclintit in filmele de actiune care i-au adus faima mondiala, Dwayne a avut curajul sa recunoasca in public momentele groaznice prin care a trecut. Dar de unde a pornit totul?

„The Rock” a povestit ca la 15 ani avea o stare materiala precara si, in plus, mama sa a incercat sa se sinucida. Aceasta s-a dat jos din masina in mijlocul autostrazii si s-a indreptat catre autoturismele care circulau cu viteza foarte mare. Dwayne a fost cel care a salvat-o, dar acest moment l-a marcat puternic, cauzandu-i depresia. „Am ajuns intr-un punct in care nu voiam sa fac nimic, nici sa ies din casa. Plangeam in permanenta!”, spune unul dintre eroii din Fast&Furious.

Barbatii au tendinta de a-si ascunde starile depresive

Un alt factor care a dus la depresie a fost o accidentare care l-a obligat sa renunte la cariera de jucator de fotbal american. „The Rock” s-a luptat ani de zile cu starile depresive, dar spune ca acum se simte bine. Dwayne ii sfatuieste pe toti barbatii care sufera de depresie sa nu se izoleze si sa incerce sa caute ajutor.

„Cu totii trecem prin momente dificile, iar depresia nu face discriminari. Mi-a luat foarte mult timp sa realizez acest lucru, dar solutia este sa nu iti fie frica sa te deschizi. Mai ales noi, barbatii, avem tendinta de a tine in noi acest lucru. Nu esti singur!”, a scris Dwayne Johnson pe pagina sa de Twitter, postare care a strans zeci de mii de aprecieri.

Nota pentru articolul «Si barbatii plang cateodata. „Stanca” Dwayne Johnson in lupta cu depresia»:3.33/ 5 (3 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.