Revista care te menține sănătos

Știri

Sanatatea Femeii – practici bazate pe dovezi

8 martie 2016
Share

Cea de-a treia editie a Conferintei Sanatatea Femeii – practici bazate pe dovezi, care va avea loc pe 31 martie 2016, la Palatul Parlamentului, se desfasoara sub auspiciile Comisiei pentru Sanatate Publica din Senatul Romaniei, Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

In prima sesiune a Conferintei Sanatatea Femeii (orele 10:00-11:15), dr. Astrid Buehren, presedinte al Asociatiei Femeilor, medic din Germania, va prezenta „Trenduri in gender medicine, in diferite arii terapeutice”, iar dr. Carmen Ungurean, Programul National de Screening pentru cancerul de col uterin, Institutul National de Sanatate Publica, va discuta despre „Politicile globale internationale pentru sanatatea femeii si modul in care acestea se reflecta in politicile si programele nationale”.

Cea de-a doua sesiune de discutii, care se va desfasura intre orele 11:30 si 13:45, va avea ca subiect „Managementul bolilor cronice la femei”. In cadrul celei de-a treia sesiuni a Conferintei Sanatatea Femeii (orele 14.00- 17.00), speakerii invitati vor prezenta cele mai noi informatii din domeniul „Managementului bolilor cronice la femei”.

In deschiderea Conferintei Sanatatea Femeii vor sustine discursuri dr. Ion Luchian, presedinte al Comisiei pentru Sanatate Publica din Senatul Romaniei, Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, conf. dr. Diana Loreta Paun, consilier de stat, Departamentul Sanatate Publica, Administratia Prezidentiala, conf. dr. Patriciu Achimas Cadariu, ministrul Sanatatii si dr. Vasile Ciurchea, presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. 

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.