Revista care te menține sănătos

Știri

Sfor usor, fara apnee!

17 martie 2017
Share

Stiati ca exista 80 de boli ale somnului? Dintre acestea, sindromul de apnee in somn este cel mai frecvent. In Romania se estimeaza ca ar exista in jur de 550.000 de adulti apneici, anual fiind diagnosticate 5.000 de alte persoane cu acest sindrom.

Recent, a fost lansta platforma online Doctorsfor.ro, care isi propune sa atraga atentia asupra apneei in somn si riscurilor pe care aceasta afectiune le presupune, atat pentru pacienti, cat si pentru cei din jurul lor, daca nu este tratata la timp si corespunzator.

Ajutor personalizat

Sub sloganul „Sfor usor, vise placute!”, veti regasi o serie de informatii medicale despre riscurile apneei. Dar nu trebie sa uitati ca, dincolo de informarea corecta si avizata despre aceasta conditie, doar vizita la specialist va poate garanta diagnosticarea corecta si metodele de tratament personalizate, in functie de tipul si gradul de apnee pe care il aveti. Gasiti pe site lista completa a Laboratoarelor de Somnologie din tara.

Nota pentru articolul «Sfor usor, fara apnee!»:5.00/ 5 (4 voturi)
#tags   \   , ,
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.