Revista care te mentine sanatos

Stiri

Sfor usor, fara apnee!

17 martie 2017
Share

Stiati ca exista 80 de boli ale somnului? Dintre acestea, sindromul de apnee in somn este cel mai frecvent. In Romania se estimeaza ca ar exista in jur de 550.000 de adulti apneici, anual fiind diagnosticate 5.000 de alte persoane cu acest sindrom.

Recent, a fost lansta platforma online Doctorsfor.ro, care isi propune sa atraga atentia asupra apneei in somn si riscurilor pe care aceasta afectiune le presupune, atat pentru pacienti, cat si pentru cei din jurul lor, daca nu este tratata la timp si corespunzator.

Ajutor personalizat

Sub sloganul „Sfor usor, vise placute!”, veti regasi o serie de informatii medicale despre riscurile apneei. Dar nu trebie sa uitati ca, dincolo de informarea corecta si avizata despre aceasta conditie, doar vizita la specialist va poate garanta diagnosticarea corecta si metodele de tratament personalizate, in functie de tipul si gradul de apnee pe care il aveti. Gasiti pe site lista completa a Laboratoarelor de Somnologie din tara.

Nota pentru articolul «Sfor usor, fara apnee!»:5.00/ 5 (4 voturi)
#tags   \   , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate