Revista care te menține sănătos

Știri

Probleme de fertilitate? Iata cum puteti obtine o consultatie gratuita la clinica Gynera!

1 martie 2018
Share
Probleme de fertilitate? Iata cum puteti obtine o consultatie gratuita la clinica Gynera!

Dupa varsta de 30 de ani, femeile au tot mai multe probleme in a concepe un copil. In aceste conditii, clinica Gynera lanseaza in luna martie 2018 campania de constientizare si ajutor „Afla la timp si alege intelept!”.

Specialistii anunta ca, din cauza ritmului de viata, tot mai multe romance trecute de 30 de ani sufera de reducerea excesiva a numarului de ovule, aparand chiar si problema menopauzei precoce, in unele cazuri, inainte de 40-45 de ani. In luna martie, pacientilor care vin pentru prima data la clinica Gynera li se ofera o consultatie gratuita cu un specialist in tehnici reproductive. Consultatia, care in mod normal ar costa 350 de lei, include evaluarea ecografica a aparatului reproductiv si a rezervei ovariene de ovule, consiliere legata de factorii de risc, stilul de viata, dar si de pasii de urmat pentru rezolvarea problemelor de infertilitate.

Unul din cinci cupluri are dificultati in conceperea unui copil

Fumatul, bolile ginecologice netratate, obezitatea, stresul, alimentatia incorecta si, in general, un stil de viata dezechilibrat sunt printre cei mai importanti factori care afecteaza unul din cinci cupluri, care au probleme de fertilitate.

„Problemele de fertilitate apar in special in decada 30-40 de ani. In ultimul timp, asistam la amanarea conceptiei, multe femei aleg sa-si construiasca mai intai cariera si lasa sarcina pe locul al doilea. Trebuie stiut ca, dupa varsta de 35 de ani, fertilitatea scade in mod natural intr-un ritm accelerat si diagnosticul de infertilitate se pune dupa numai 6 luni de incercari nereusite”, sustine dr. Ioan Boleac, medic primar obstetrica-ginecologie, Clinica de Fertilitate Gynera.

Medicii atrag atentia asupra importantei unui control ginecologic anual, considerat esential in mentinerea sanatatii unei femei si fertilitatii la cote optime.

Pentru detalii, accesati www.gynera.ro.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.