Revista care te menține sănătos

Știri

Peste 500 de investigatii si consultatii gratuite oferite prin aplicatia Docbook in Bucuresti

5 februarie 2018
Share
Peste 500 de investigatii si consultatii gratuite oferite prin aplicatia Docbook in Bucuresti

Campania „Preventia salveaza vieti!” va ofera posibilitatea de a face controale si investigatii gratuite, precum ecografii mamare, mamografii, consultatii ginecologice, gastroenterologice, dermatologice, de prostata, senologice, teste Papanicolau si multe altele.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va programati online, in perioada 5-12 februarie 2018, exclusiv prin aplicatia Docbook, si puteti avea acces la investigatiile oferite de 10 clinici din Bucuresti. In mai putin de un minut, veti obtine confirmarea programarii si, in plus, puteti consulta disponibilitatea medicilor, dar si competentele lor profesionale, aplicatia fiind conectata la toate clinicile partenere: Medicare, Clinica Donna, Clinica Academica, Lotus Med, Medicales, LaurusMedical, Spitalul Monza, Neolife, Hipocrat 2000, Mediplus Company.

Romania, pe primul loc la decesele cauzate de cancerul de col uterin

In conditiile in care in tara noastra anual sunt descoperite peste 78.000 de cazuri noi de cancer, campania „Preventia salveaza vieti!” isi propune constientizarea importantei controalelor si investigatiilor pentru pacientii romani. Statisticele ne plaseaza pe locul I in topul tarilor din Europa cu cele mai multe decese survenite in urma cancerului de col uterin si pe locul noua in privinta mortalitatii cauzate de toate tipurile de cancer. Screening-urile oferite prin aceasta campanie va ofera posibilitatea de a depista cancerul de san, de col uterin, de colon, endometrial, de prostata, pulmonar etc.

„Toate aceste afectiuni pot fi prevenite sau depistate in faza incipienta, caz in care protocoalele de tratament pot avea efecte maxime. Dau cateva exemple: 98% dintre cazurile de cancer de colon pot fi prevenite chiar daca boala nu da niciun simptom, in faza incipienta. In ceea ce priveste cancerul la san, rata de vindecare este de 95%, atunci cand este depistat timpuriu. De aceea, este vital sa mergem la doctor astazi, daca vrem sa ne bucuram de ziua de maine”, a declarat Cristian Barbu, fondatorul Docbook.

Nota pentru articolul «Peste 500 de investigatii si consultatii gratuite oferite prin aplicatia Docbook in Bucuresti»:2.33/ 5 (3 voturi)
Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.