Revista care te menține sănătos

Știri

Catena a castigat, din nou, trofeul Superbrands Romania!

21 februarie 2018
Share

catena superbrands2

Pentru a treia oara consecutiv Catena a castigat prestigiosul trofeu Superbrands, in cadrul galei Superbrands Romania 2017/2018. Acest premiu reprezinta recunoasterea performantelor deosebite ale celor mai importante branduri din tara noastra, iar pentru Catena inseamna intarirea prestigiului si asigurarea pacientilor si a partenerilor de seriozitatea si reputatia brandului.

La evenimentul la care au fost premiate peste 30 de companii au participat mai mult de 200 de personalitati din mediul de afaceri, oameni de cultura, inalti diplomati sau jurnalisti. Editia din acest an a Galei Superbrands Romania 2017/2018 a fost numita simbolic “Brands Kingdom: 100 Years and Centuries Ahead”, in onoarea sarbatoririi a 100 de ani de la Marea Unire.

Catena a indeplinit criteriile de integritate, calitate si incredere

Catena a primit aceasta distinctie ca urmare a deciziei Consiliului de onoare al Galei, dar si in baza voturilor acordate de clienti, indeplinind toate criteriile, precum incredere, calitate si integritate. Din partea Catena au participat la eveniment Sabina Carbunaru (marketing manager), Eduard  Sandulescu (coordonator marketing OTC) si Alina Idris (specialist marketing).

„Ne bucuram sa onoram o comunitate de afaceri puternica si vizionara, guvernata de lideri exceptionali, fie conducatori de companii multinationale, fie antreprenori de succes sau lideri in alte domenii ce sustin dezvoltarea afacerilor. Ne bucuram sa punem in lumina, in egala masura, creativitatea si gandirea strategica a specialistilor in marketing, branding sau in comunicare, mintile stralucitoare care dau viata absoluta brandurilor, construind reputatia, bunul cel mai de pret in afaceri si nu numai”, a declarat Catalina Rousseau, presedinte si CEO BDR Associates si Country Manager, Superbrands Romania.

De-a lungul timpului Catena, reteaua de farmacii numarul 1 in retailul farmaceutic din Romania, a primit numeroase premii, printre care „Best Buy Award”,„Trusted Brands – Brandul de farmacii in care romanii au cea mai mare incredere” sau „Qudal – Lantul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calitatii produselor si serviciilor din Romania”.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.