Revista care te menține sănătos

Știri

Skin Matters, evenimentul științific care reuneşte specialişti din întreaga lume

15 aprilie 2021
Share
Skin Matters, dermatologie, conferinţă, Dr Leventer,

Fundația Dr Leventer pentru Sănătatea Pielii organizează, în perioada 16-17 aprilie 2021, Conferința Internațională Skin Matters. La evenimentul 100% online, vor participa unii dintre cei mai importanți specialiști din România, alături de speakeri internaționali de renume. Împreună vor aborda patru direcții tematice: dermato-oncologie, reconstrucții chirurgicale complexe, managementul plăgilor cronice şi dermatoestetică chirurgie estetică.

Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena produsele RILASTIL XEROLACT, recomandate ca adjuvant în toate cazurile de psoriazis, ichtioza, eczemă cronică şi în cazurile de piele uscată cauzată de diabet.

Dermatologii români recunoscuţi pe plan mondial

„România are mulți specialiști importanți în domeniul dermatologiei, recunoscuți în plan extern. Cu toții au în comun dorința constantă de a se perfecționa și, pe cale de consecință, de a participa la conferințe și congrese de specialitate. Mă bucur să văd însă că, în ultimii ani, nu doar că trimitem specialiști români remarcabili la conferințe internaționale, dar și reușim să organizăm astfel de evenimente la care speakerii internaționali sunt foarte entuziasmați să participe. Asta înseamnă că reușim să generăm plus valoare nu doar pentru români, ci pentru întreaga comunitate științifică internațională,” afirmă Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, fondator al Dr Leventer Centre și Președinte al Fundației Dr Leventer pentru Sănătatea Pielii.

În cadrul conferinței Skin Matters vor fi abordate teme diverse, de la diagnosticare timpurie la tratament chirurgical și oncologic. Abordarea pluridisciplinară de tip Tumor Board va oferi participanților o imagine clară asupra punctelor de vedere diferite și asupra zonelor de intersecție, privind practica națională și internațională.

Pe lângă dermatologi, vor fi aduși sub același acoperiș medici de familie, chirurgi generaliști, chirurgi oncologi și plasticieni. Dar și medici anatomopatologi și specialiști oncologi sau de medicină nucleară și radioterapie.

Nota pentru articolul «Skin Matters, evenimentul științific care reuneşte specialişti din întreaga lume»:5.00/ 5 (2 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate