Revista care te menține sănătos

Știri

Catena sprijina copiii si adultii care sufera de boli incurabile

14 iunie 2018
Share
Catena sprijina copiii si adultii care sufera de boli incurabile

Foto: Managementul Catena a participat cu placere la evenimentul organizat de Hospice

Intotdeauna alaturi de oameni, Catena a sustinut evenimentul caritabil „Roaring 20s” Edelweiss Dinner, dedicat copiilor si adultilor care sufera de boli incurabile. Manifestarea, organizata de HOSPICE Casa Sperantei, a fost dedicata strangerii de fonduri pentru persoanele care au boli ce nu pot fi vindecate.

Datorita implicarii Catena si a celorlalti parteneri, HOSPICE Casa Sperantei va putea asigura 14 zile de internare in unitatile cu paturi ale organizatiei pentru 120 de pacienti, 1.700 de vizite multidisciplinare la domiciliul pacientilor si 2.500 de participari in centrele de zi.

Personalitati de marca au fost alaturi de HOSPICE Casa Sperantei

Peste 250 de personalitati de marca au participat la evenimentul prezentat de jurnalistii Sanda Nicola si Mihai Radulescu. Printre invitatii la „Roaring 20s” Edelweiss Dinner s-au numarat Printul Grigore Ghyka, Nicholas de Roumanie, ambasadorul Statului Israel in Romania, Excelenta Sa, doamna Tamar Samash sau Consulul Republicii Chile in Romania, Rodrigo Guzmán Barros. Organizatorii, prin vocea presedintelui fondator, Graham Perolls, si a CEO-ului Mirela Nemtanu, au multumit Catena pentru sprijinul neconditionat aratat fata de toate activitatile fundatiei.

Catena este un partener traditional al evenimentelor HOSPICE Casa Sperantei. In 2017, sprijinul aratat de Catena de-a lungul timpului a fost recompensat cu Hospice Champion Award. Pentru a fi aproape de toti oamenii care au nevoie de alinare si de ajutor, Catena sustine actiunile mai multor asociatii si fundatii, printre care Salvati Copiii Romania, OvidiuRo si Fundatia Light into Europe. Toate aceste actiuni de implicare sociala demonstreaza, din nou, de ce Catena este cunoscuta drept „Farmacia inimii”.

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.