Revista care te menține sănătos

Știri

Alina Marinescu, director general Catena, premiată la Gala Capital – Top 100 Femei de succes

20 iunie 2022
Share
Alina Marinescu, Catena, Top 100 Femei de succes,

Alina Marinescu, directorul general Catena, a fost premiată de revista Capital, la Gala Top 100 Femei de succes din România, ediția 2022 – categoria Management. Premiul i-a fost acordat pentru „Modernizarea și digitalizarea celei mai mari companii din industria pharma”, în cadrul unui eveniment festiv devenit deja tradiție și dedicat recunoaşterii meritelor și implicării femeilor în dezvoltarea mediului economic, social, cultural sau politic din România.

Rezervă online şi ridică din cea mai apropiată farmacie Catena suplimentul alimentar Tonico Forte; care combate oboseala, întăreşte rezistenţa organismului şi sprijină procesul de învăţare şi memorare.

„Vă mulțumesc pentru acest premiu și această recunoaștere, care nu este doar a mea, este a întregii familii Catena. Noi ne-am clădit familia pe încredere și am considerat că cel mai mare atu al nostru este echipa. Vreau să le mulțumesc și tuturor pacienților care ne-au trecut pragul farmaciilor. Suntem un brand 100% românesc și sper ca business-ul românesc să-şi demonstreze, în timp, adevărata sa valoare”, a declarat Alina Marinescu, directorul general Catena, la ridicarea premiului.

„Faţă de criza economică mondială din 2007, acum provocările au fost pe mai multe planuri. A trebuit să schimbăm regulile în farmacii, atât pentru pacienţi, cât şi pentru farmacişti, să rezolvăm problemele de stoc, să avem grijă de sănătatea tuturor angajaţilor, dar şi de sănătatea pacienţilor”, a declarat Alina Marinescu, pentru Revista Capital.

Alina Marinescu, Catena, Top 100 Femei de succes,
Foto: Diana Dragomir, director Resurse Umane Fildas-Catena, Alina Marinescu, director general Catena, Daniel Enache, director filiala Catena Bucureşti

Top 10 femei manager de top

Criteriile luate în considerare pentru realizarea Capital Top 100 Femei de succes au fost: realizările, notorietatea, cariera, impactul și implicarea socială, povestea și influența.

Premiile categoriei „Management” au fost înmânate de Mihai Diaconu, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice.

Pentru ediția din 2022 a „Top 100 Femei de Succes din România”, Capital a nominalizat 10 femei manager de top: Alina Marinescu, General Manager Catena; Loredana Apreutese, General Manager International Alexander, VP International Alexander Holding; Simona Cocoș, general manager Zentiva România și Moldova; Adelina Badea, CEO Mobexpert; Ioana Ilie Dobre, director general al platformei de livrări Bringo a Carrefour; Irina Cristescu, General Manager XTB România; Alina Gamauf, HR, CSR & Corporate Affairs Board Executive Member Carrefour România; Stejara Pircan, Senior VP eMAG, Vicepreședinte Vânzări România, Bulgaria, Ungaria; Evelyne Vîlcu, Chief Growth Officer și fondator al Stakeborg Academy; Cecilia Radu, General Manager Novo Nordisk România.

Nota pentru articolul «Alina Marinescu, director general Catena, premiată la Gala Capital – Top 100 Femei de succes»:5.00/ 5 (1 vot)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Menține-te
sănătos
în fiecare lună

Utilizăm datele tale în scopul corespondenței și pentru comunicări comerciale. Pentru a citi mai multe informații apasă aici.

Sunt de acord cu politica de confidențialitate