Revista care te mentine sanatos

Stiri

Revista Capital: Anca Vlad, desemnata cea mai puternica femeie din antreprenoriatul romanesc

27 Aprilie 2018
Share
principala_foto diploma capital

Anca Vlad, fondatorul si Presedintele Grupului Fildas-Catena, a fost desemnata, de revista de business Capital, cea mai puternica femeie din antreprenoriatul romanesc, premiu ce a fost acordat in cadrul Galei Capital – 25 de ani.

La categoria „Antreprenoriat”, pe primul loc a fost desemnata Anca Vlad, fondatoarea si presedintele grupului Fildas-Catena, cu 405 puncte, avand 30 de puncte in plus fata de editia precedenta. Premiul a fost ridicat de Alina Marinescu, director general al Catena – lider in retailul farmaceutic din Romania: „Este o onoare sa ne aflam aici in numele doamnei presedinte Anca Vlad. Va multumim pentru acest premiu, suntem mandri ca suntem invingatori, va dorim din suflet sa aveti doar realizari in anul ce urmeaza. La multi ani!”.

In clasamentul general, Anca Vlad ocupa pozitia a treia, pe primul loc clasandu-se tenismena Simona Halep.

Pe de alta parte, in Top 300 Capital, Anca Vlad a fost desemnata cea mai de succes femeie de afaceri din Romania, clasandu-se pe pozitia 13 in acest top, primul loc fiind ocupat de omul de afaceri Ion Tiriac.

La marcarea unui sfert de secol de existenta in presa economica romaneasca, revista Capital a premiat mai multe personalitati ale mediului de afaceri si vietii publice romanesti, incluse fie in Top 100 Capital cele mai de succes femei din Romania, fie in Top 300 Capital oameni de afaceri, publicatii lansate in cadrul Galei aniversare.

Deschide videoclipul

Nota pentru articolul «Revista Capital: Anca Vlad, desemnata cea mai puternica femeie din antreprenoriatul romanesc»:3.60/ 5 (5 voturi)

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii *Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Mentine-te
sanatos
in fiecare luna

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate